Kvalitets Utstyr

Jeg har valgt å kjøre med utstyr fra ELEIKO og Rogue. Veldig mange kommersielle gym, legger ikke nok i kvaliteten på utstyret. Billige stenger og ukalibrerte skiver , holder ikke i lengden. Har du først kjent på det å trene med topp klasse utstyr, så vil du ikke tilbake.

Utdannet Personlig Trener

Jeg har min utdanning fra idretts gymnas, Lærerhøyskole, og internasjonalt godkjent utdanning fra Akademiet for personlig trening. Dette sikrer deg, at du får et opplegg tilpasset deg, og ikke hentet fra et ukeblad!

Krav til deg

Du må ville gjøre endringer. Å kommer i form er ikke gjort på en uke. Sakte men sikkert vil du kjenne at endringer kommer. Jeg skal hjelpe deg med å takle endringer, og motivere deg mot nye mål. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Jeg har av og til rom for å trene noe i mitt PT Studio, men ikke alltid. Jeg kjører PT timer her. Mitt mål er å få mine kunder selv hjulpen slik at de forstår og kan øvelser. I tillegg er det noen øvelser som må "fortjenes". Dette betyr at jeg ikke sender deg "hjem" med beskjed om å kjøre knebøy, hvis du ikke mestrer denne nå. Da finner vi veien du må gå, for å kunne klare dette.

Stort sett mandag til fredag, mellom 1700 og 2100.
Lørdag og søndag, etter avtale.

For PT timer, er det ønskelig med så lang varsel som mulig. For program oppsett, gjelder en måneds oppsigelse.

Priser og produkter

Du kan velge om du vil klare deg selv, eller få hjelp av meg.

Mitt aller enkleste produkt er en tilgang til nett-tjenesten til kun 200 kroner i måneden. Da får du tilgang til chat med meg, svar på spørsmål og anbefalinger. Du kan kjøpe ferdige treningsprogram fra 490 kroner (engangsbeløp). For aller best resultat anbefaler jeg coaching med personlig oppfølging med meg. Via ukesrapport og kontinuerlig tilgang til chat med meg, blir oppfølgingen løpende tilpasset dine behov, loggføring og statistikk. Fra 1399 kroner per måned. Er dette din første kontakt med meg for et PT opplegg, så starter vi med en Anamnese.

Anamnese

NOK660/engangs
  • Dette er er noe vi gjør sammen første gangen. Dette innebærer at vi kartlegger hvor du er nå fysisk. Du får også et skjema som du fyller ut. Grunn til Anamnese, er at dette vil avdekke og gi klarhet i hvor du er pr i dag, og at vi ved samtale finner ut sammen hvor veien videre skal/bør gå.

PT Timer

NOK580/pr 50 min
  • Jeg er der sammen med deg, og vi gjennomgår blant annet innøving av riktig bevegelses bane for øvelser, samt aktivering av riktige muskler. Det er helt essensielt at dette sitter, før man kjører progresjon videre. Etter dette, kan jeg pushe deg og være din treningspartner om du vil, eller jeg kan bare observere. PT Timer kan også bestilles enkeltvis, hvis du ønsker spesifikke økter, eller bare har generelle spørsmål du ønsker svar på.
  • Timer i gymmet
  • Søndag-Mandag Tilgang

Spesialtilpasset treningsprogram

NOK1399/mnd
  • Jeg følger deg opp personlig. Løpende tilpassing av treningsprogram. Program laget for deg, ikke for andre. Oppfølging pr e-post, chat. Ukentlig logging. Programmeres etter dine mål.
  • Tilgang til 1 PT time pr måned.
  • Mandag til Fredag
  • Online coaching via mail, chat, FB gruppe, meldinger
  • Program hver uke, basert på ukelogg.

Tilgang til meg

NOK200/mnd
  • Med dette tilbudet, vil du kunne benytte deg av chat og meldinger, for å få svar på det du måtte lure på angående din trening.

TA KONTAKT I DAG

Klar for å gjøre endringer? Jeg er veldig klar for å hjelpe deg på vei. Største belønningen min, er å oppleve gleden du får ved mestring av deg selv.

Nå dine trenings og helse mål

Fleksible pakker som passer ditt nivå for å hjelpe deg til målet

BLI MED