Din Personlige trener på Kvaløya!

Innenfor området personlig trening er det stadig nye ting å lære, nye studier, nye rapporter, nye trenings teorier. I jungelen av informasjon, kan man derfor ende opp med «Paralysis by Analysis», og, man ender opp med å bruke for mye tid til å LESE hva som er «best», i istedenfor å bare sette i gang.

Mine treningsøkter

Jeg har sagt det før, og sier det igjen. I de fleste tilfeller er jeg opptatt av å pensjonere de mest fancy maskinene, og heller ta turen til fri vekt avdelingen. Dette sammen med ulike verktøy, som strikk, slynger og kettlebells gir oss mange muligheter. Basert på hva din målsetning er, vil jeg derfor bruke ulike verktøy,  for å best å hjelpe deg til å nå målsettingen.

Selv om vi vil benytte ulike verktøy, så er en stor del av treningen basert på bruken av baseøvelser eller varianter av baseøvelser. Dette, sammen med diverse andre flerledds og støtteøvelser basert på dine individuelle mål og behov er min oppskrift på suksess.

Velger man å trene ute, eller hjemme, så finnes det også her mange alternativer. Man trenger altså ikke er gym for å forbedre sin hverdag. Det meste sitter nok i hodet, det vil si å ta valget og sette i gang.

Jeg har ingen fast mal da trening må individualiseres og settes i system avhengig av ulike faktorer.

Trening med meg.

Jeg er veldig nøye med utførelsen av øvelser, og at egoet legges igjen utenfor treningsrommet. Øvelser kjøres med kvalitet først, deretter kommer belastning.

Hva mener jeg om supplementer? Ikke i første omgang, ikke FØR du har gått gjennom ditt kosthold, og sett på hva du kan forbedre der. Det omsettes årlig kosttilskudd for over 100 milliarder! Og jeg nevner det igjen, dette er «tilskudd». Få skikk på ditt daglige kosthold først!

Vårt første møte, etter den innledende kontakten via kontakt skjema, er at jeg da vil kjøre igjennom en analyse som tester styrke, bevegelighet og mobilitet, motorisk kontroll og  svakheter.

Dette for å gi meg (og deg), et mest mulig korrekt bilde av hvordan din kropp fungerer.

På bakgrunn av disse testene vil så sette opp et treningsprogram tilpasset dine behov.  Hvor lenge vi samarbeider, er avhengig av hvilke målsettinger du har, og hva dine ønsker er.

SAMARBEID OG KRAV TIL DEG

For å få best mulige resultater jobber jeg KUN med personer som  virkelig VIL noe. Du kan godt være «bare mosjonist», men du må VILLE ha resultater. Dette betyr at du da tar både trening og kosthold på alvor, og at du er dedikert. Dette er et stående krav for et fruktbar samarbeid.

For seriøse henvendelser, bruk kontakt skjema, eller på følgende måter: E-post: alf at alfmartinsen.no  Mobil (sms): +47 916 31 052

Hvor holder jeg til

Mitt PT Studio

Østersveien 20,  9100,  Kvaløysletta,
Mob: 916 31 052
Web: www.alfmartinsen.no

Bilder fra PT Studio

IMG_5055

IMG_5336